Nyhetsbrev september/oktober 2018

STÄDDAG SÖNDAG 21 OKTOBER
Vi rengör och ställer in utemöblerna från uteplatsen. Vi oljar in samtliga bänkar och staket runt uteplatsen. Rensar i krukor. Vi börjar kl 13:00, det finns kaffe/te och fikabröd.

 

LÄGENHETSFÖRSÄLJNING I SEPTEMBER
Föreningen säljer av en hyresrätt i port 97, lägenhet 11051. Storlek 3 rum och kök.

 

HÖST/VINTERPENG TILL PORTEN
Om ni vill göra fint i krukan utanför er port så finns det bidrag på 250kr/port för detta. Hör efter med Annica Nordered om bidrag/inköp.

 

RENSNING CYKELRUM samt CYKELSTÄLL
Senast 31/10 skall ni ha märkt upp er cykel eller barnvagn med lappar som ni får i lådan av föreningen under mitten av september. Cyklar/barnvagnar utan lapp ställs undan tillsvidare.

 

CYKEL/BARNVAGNSRUM I PORT 99
För er som inte känner till så finns det ett rum längst ned i port 99. Ni som bor i port 99 uppmanas särskilt till att ställa era cyklar, barnvagnar, pulkor, snowracers mm där.

 

RENOVERING ENTRÉPARTIER/PORTAR
Föreningen har skrivit kontrakt med Mälardalens fönsterrenovering som kommer helrenovera samtliga entrépartier i föreningen. Startdatum vecka 17 -2019, arbetet beräknas
pågå 2-3 veckor. När arbetet är klart kommer låsblecken att bytas, för en smidigare öppning och stängning.

 

NY STÄDFIRMA
Föreningen har sagt upp städavtalet med HSB Städ, from september kommer företaget Amadeus att städa i trapphus/tvättstuga.

 

HÅLL PORTARNA STÄNGDA
Då vi går mot kallare väder med mer inslag av regn och mörker så ser vi att ni inte ställer upp porten. Porten skall endast stå öppen om det är något som behöver bäras in eller ut.

 

RADONMÄTNING 2018/2019
Några lägenheter skall fortfarande kontrollmätas, några har förhöjd radonhalt. Mer info kommer under hösten.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen