Nyhetsbrev maj 2020

BALKONGER
Nu när varma delen av året börjar vill vi påminna om några saker, blomlådor får ej hänga utanför, grillning inte är tillåten, och ska ni tvätta av balkongen så prata gärna med grannen nedanför innan. Ska ni sätta upp spaljé får den vara max 170-180 cm hög. Håltagning eller åverkan på fasaden är förbjuden.

UTEPLATSEN
Observera att ordningsreglerna för ljud också gäller uteplatsen, om ni har en tillställning – sätt upp lappar i trapphusen. Grillplats och möbler skall städas av efteråt. Parasoll skall fällas ihop. Det finns dynor att låna till stolar, hör av er till styrelsen på styrelsen@brfdamhatten.se eller till ordförande Nisse på facebook. Tänk på brandfaran när ni grillar.

TORRARE UTE
Tänk på brandfaran, fimpa inte ute i mark och natur.

CYKELRUM
Ni som vet med er att cykeln inte används, ställ upp den i vindsförrådet. Ni som bor i 99an, kom ihåg att ni har cykelrum längst ned i porten som kan användas.

FOTSTÖD PÅ PORTAR
Kommer sättas tillbaka invändigt. Styrelsen kan komma att ta bort fotstöd på portar som står öppna på tider de inte ska. Vi uppmanar boende att alltid stänga efter sig när en port står öppen.

ÅRSSTÄMMA
Onsdag 17/6 klockan 18:30-20:00 i föreningslokalen för bostadsrättsföreningens medlemmar. Då det för närvarande är coronasmitta i samhället så vill vi veta hur många som kommer på stämman (det ska vara tillräckligt med utrymme mellan medlemmar). Om det blir för trångt flyttar vi till uteplatsen. Detta kommer anslås på dörren till föreningslokalen (utvändigt). Hör av er senast 2020-06-15 till styrelsen@brfdamhatten.se om ni kan deltaga på stämman.