21/9 – Uppdatering gällande stambytet

Igår hade vi byggmöte med entreprenören. Nytt är:

  • Arbetet fortlöper enligt tidsplan.
  • Porslinet för etapp ett levereras på fredag, d.v.s. till port 85 och angränsande del av port 87.
  • Arbete pågår även på vindarna – det innebär att även vindsförråden blir dammiga, så plasta in det du har som är värdefullt om du inte vill riskera att det får byggdamm på sig.
  • Fem varianter av kakelplattor för kök kommer att finnas i visningsrummet inom en vecka.
  • Du som vill ha duschväggar har tre ”färger” att välja mellan – klarglas, frostat glas eller gråtonat glas – kontakta entreprenören OMGÅENDE för att välja färg. Du som inte anger någon färg kommer att få duschväggarna i klarglas. Du som har valt badkar berörs inte av detta.
  • Om du vill ha en annan färg än Stockholmsvit i kök eller badrum ser du till att själv köpa färgen så att den finns på plats när det är dags för målning. Tänk på att den ska vara anpassad för ändamålet, exempelvis elementfärg, badrumstak, snickerier o.s.v.
  • Fortsätt även fortsättningsvis med att hålla koll på eventuella dörrar som står öppna, glöm inte att anteckna datum och tid och att höra av er till styrelsen så lyfter vi det med entreprenören. Dörrar får inte stå olåsta utan direkt uppsyn från byggare, vare sig de hämtar någonting på gården eller liknande. Se gärna om din granne också om du vet att det är någon som inte bor hemma under stambytet.